“Exotic Lunas Don’t Stop Me Now”, alias “Wunjo”, maar ook “Wunneman, Wunnewun, …”, mijn langverwachte Deense jongen!

Ik was al langer aan het uitkijken naar een tweede Flatje, zowel om mee naar show te gaan als om Rico bij te staan tijdens de jachtdagen. Na vele omzwervingen langs kennels op het internet, na enkele keren op een lijst gestaan te hebben, “maar-dan-toch-maar-weer-niet” door diverse omstandigheden, was ik deze keer vastbesloten: er komt een Flatje bij! Met Sanne en Brian van Kennel Exotic Lunas in Denemarken had ik meteen een warm contact. Ik was helemaal verliefd geworden op Wunjo’s mama Kahlua, “Exotic Lunas Take A Chance On Me”, een prachtige leverkleuige dame. Ook haar toekomstige partner Steffo, “Wildzeal Single Soul Blues” kon me sterk bekoren. En dus werd het wachten… Geduld dat na vele maanden beloond werd met “reutje blauw”, niet alleen omwille van de kleur blauw mijn favoriet ?

Ondertussen is Wunjo één jaar jong, en misschien had ik hem toch betere een andere naam kunnen geven op stamboom… “Don’t Stop Me Now” is exact wat hij op dit moment waarmaakt! Niet te stoppen, zowel qua snelheid als qua karakter, een pienter mannetje waarvan ik de handleiding momenteel nog volop aan het bestuderen ben ?

Wordt vervolgd… Maar mijn hart heeft hij alvast wel gestolen, al heeft hij soms geluk dat ik niet veel behang in huis heb!